Veckoauktion söndag 17 maj, 11:00

Hej alla auktionsentusiaster. Hoppas ni alla mår bra i dessa tråkiga corona tider.
Våra lager håller på att spricka så vi tänkte försöka hålla en liten trevlig auktion nu på söndag 17e maj.
Vi har anpassat oss efter rådande förhållanden och håller oss delvis utomhus så vi kan få lite avstånd.
Alla som kommer och inte är inskrivna i vårat kundregister måste be om ett ett kundnummer att visa vid inrop. Registrering med kundnummer sker på Lördagsvisning eller en timma innan auktionen.Ingen betalning efter varje utrop.Internetkunder registreras automatiskt och får som vanligt meddelande om vinst på mail eller sms.
Vi pausar auktionen varje hel timma så den som vill betala kan få sina inrop utskrivna på en kontantfaktura och betala.
kort kontant eller swish. Vi håller en visning som vanligt på Lördag 13.00-15.00. För att få lite mera plats har vi tagit bort en del bord.
Vi tänker hålla öppet entrén och stora porten så det går att få bra genomströmning när ni kollar och mäter alla objekt.
Vill/kan ni inte komma på auktionen på Söndag går det bra att lämna inropsuppdrag så hjälper vi till och budar för er på auktionen. Ni kan även lägga bud på objekt ni ser på hemsidan genom att skicka mail till mig och ange ert maxpris på det ni hittat. Vi är MYCKET seriösa med maxbud och budar så förmånligt som möjligt. Vi skickar över hela Sverige. Snabba transporter med bil till Stockholmsområdet.
I Caféet går det bra att köpa lite kaffe korv mm. Samma där. Vi har tagit bort en del bord för att kunna hålla bra avstånd
och förhindra smittspridning.
Jag kommer att efterhand lägga ut så mycket bilder jag hinner med på objekten. Instagram och hemsidan.
Vi ser fram emot att kunna få träffas igen. Om alla visar hänsyn och respekt för förhållandena så kommer det att bli en trevlig dag vid Smågårde i helgen.
Vänliga hälsningar Uffe och Renja Broberg.